29.1.2021

Hivpointin innovaatiopäivä järjestetään 13.2., tule mukaan!

Innovaatiopäivä webinaarin mainos

Hivpointin kolmas innovaatiopäivä järjestetään 13.2.2021 klo 10:00-15:00 webinaarin muodossa. Innovaatiopäivään ovat tervetulleita kaikki seksuaaliterveyteen ja sen edistämiseen liittyvistä aiheista kiinnostuneet maahan muuttaneet henkilöt. Päivän aikana ideoidaan yhdessä, kuinka seksuaaliterveyden edistämistyössä tavoitetaan paremmin maahan muuttaneita ja miten tietoisuutta seksuaaliterveydestä edistetään entistä tehokkaammin. Päivän aikana vastaamme kysymykseen ”Kuinka edistämme tietoisuutta hivistä ja Hivpointin palveluista kaikkein heikoimmassa asemassa olevien keskuudessa?”.

Innovaatiopäivä on hyvä startti terveyskaveritoimintaan

Innovaatiopäivä toimii myös rekrytointitilaisuutena, jossa osallistujat pääsevät näyttämään intonsa ja taitonsa tulevaa terveyskaverien palkkausta silmällä pitäen. Terveyskaveritoiminnan ajatuksena on löytää motivoituneita ja innostuneita ihmisiä Hivpointin lähettiläiksi. Terveyskaverit vievät maahan muuttaneille henkilöille tietoa ja taitoa seksuaaliterveydestä ja seksuaalisuudesta työpajojen muodossa. Hivpoint palkkaa kevään 2021 aikana uusia tekijöitä mukaan toimintaan. Innovaatiopäivään ovat tervetulleita myös ne, jotka eivät ole kiinnostuneita terveyskaveritoiminnasta.

Lue lisää terveyskaveritoiminnasta täältä >>

Miksi innovaatiopäivään kannattaa osallistua?

Tarjoamme uutta ja ajankohtaista tietoa seksuaaliterveyden edistämiseen liittyvistä teemoista, loistavan verkostoitumismahdollisuuden, diplomin osallistumisesta ja mikä parasta, paremman mahdollisuuden työllistyä Hivpointin terveyskaveriksi jatkossa. Innovaatiopäivä järjestetään englanniksi ja osallistujien tulisi pystyä osallistumaan keskusteluun englannin kielellä.

Tule mukaan ideoimaan ja jaa ilmoitus myös omissa piireissäsi! Kuka tahansa maahan muuttanut henkilö voi osallistua. Innovaatiopäivään osallistuminen ei edellytä aiempaa perehtyneisyyttä seksuaaliterveys-aiheisiin. Ilmoittautumiset tästä linkistä.