Neuvontapalvelut

Kolme henkilöä keskustelee pöydän ääressä. Pöydällä esitteitä ja kondomeja.

Sivu on viimeksi tarkistettu 21.2.2024

Puhelinneuvonta ja chat

Hivpointin puhelinneuvonta palvelee numerossa 0207 465 705 keskiviikkoisin klo 9.00-11.30

Hivpointin chat-neuvonta on auki maanantaisin ja torstaisin klo 12.30-15.00

Palveluissa kysymyksiin vastaavat Hivpointin asiantuntijat. Hivpointin puhelinneuvonta ja chat auttavat, kun haluat lisätietoa hivistä, muista seksitaudeista tai kun tarvitset niihin liittyen tukea tai neuvontaa. Työntekijän kanssa voi keskustella luottamuksellisesti ja avoimesti esimerkiksi tartuntariskeistä ja peloista.

Neuvontapalveluissa voit myös tiedustella hivin ja muiden seksitautien maksuttomista testauspalveluistamme. Järjestämme viikoittain ilman ajanvarausta toimivaa, nimetöntä hiv-pikatestausta sekä pääsääntöisesti ajanvarauksella toimivaa seksitautitestausta Hivpointin toimipisteellä Helsingin Kalasatamassa. Lue lisää Checkpoint hiv-pikatestauspalvelusta sekä Checkpoint-seksitautitestauksesta.

Neuvontapuheluiden hinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).

Oletko soittanut Hivpointin puhelinneuvontaan? Pyydämme Sinua vastaamaan tähän lyhyeen, nimettömään palautekyselyyn.

Seksuaaliterveysneuvonta Hivpointissa

Hivpointin seksuaaliterveysneuvonta on luottamuksellinen ja maksuton palvelu. Hivpoint tarjoaa seksuaaliterveysneuvontaa 1–5 käyntikertaa. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti Hivpointin kohderyhmilleLue lisää Hivpointin kohderyhmistä täältä.

Vastaanottokäynnin teemoina voivat olla esimerkiksi:

  • Hiviltä ja muilta seksitaudeilta suojautuminen
  • Hiv-tartunnan pelko
  • Seksuaalisuus, esimerkiksi seksuaalinen suuntautuminen, mieltymykset tms.

Seksuaaliterveysneuvontaa toteutetaan Hivpointin toimipisteessä Helsingissä. Vastaanottokäynnit ovat anonyymeja, maksuttomia ja luottamuksellisia. Huomioimme palveluissamme seksuaalisuuden, sukupuolen sekä ihmissuhteiden moninaisuuden. Seksuaaliterveysneuvontaa on mahdollista saada suomeksi ja englanniksi. Myös tulkkipalveluiden käyttö on mahdollista.

Voit varata ajan seksuaaliterveysneuvontaan ottamalla yhteyttä puhelimella tai chatissa Hivpointin neuvontapalveluiden kautta, joista löydät tietoa ylempänä tällä sivulla.