Tue Hiv-säätiön työtä lahjoittamalla

Sivu on viimeksi tarkistettu 26.8.2021

Tue työtämme

Lahjoitusvarat käytetään Hivpointia ylläpitävän Hiv-säätiön sääntöjä ja vuosittaista toimintasuunnitelmaa noudattaen hiv-työhön Suomessa.

🗓️ Kuukausilahjoitus, lue lisää alta
📲 Lahjoitus MobilePaylla: 70070
Lahjoitustili: FI91 8000 1900 2744 25

Tulostettava tilisiirtopohja
 data-srcset

Donate to support Hivpoint

>> Become a monthly donor through the MobilePay application

One time donations:
>> MobilePay: 70070
>> IBAN: FI91 8000 1900 2744 25

Fund collection permit (RA/2019/790), permitted by the National Police Board on Sep 24th 2019. For further information please contact lahjoitus@hivpoint.fi.

Kuukausilahjoitus

Tiesitkö, että nyt voit ryhtyä myös Hivpointin kuukausilahjoittajaksi? Kuukausilahjoitukset ovat merkittävä lisä työmme mahdollistamisessa ja palveluidemme kehittämisessä.
Tee kuukausilahjoitus MobilePaylla: Täyttämällä alla olevan lomakkeen saat tekstiviestin antamaasi puhelinnumeroon. Viimeistele lahjoituksesi klikkaamalla tekstiviestissä olevaa linkkiä ja hyväksy lahjoitus MobilePayssa. Kiitos lahjoituksestasi!

Kuukausilahjoitus ilman MobilePayta
Heart in hands

Rahankeräyslupa

Rahankeräyslupa RA/2019/790. Poliisihallituksen myöntämä lupa on voimassa 24.9.2019-31.7.2021 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Rahankeräyslupa

Yritys- ja yhteisölahjoitukset

Hiv-säätiö voi toimintansa tukemiseksi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Lisäksi toteutamme erillisrahoitettuja projekteja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluat tukea toimintaamme lahjoituksella tai jotenkin muuten, täytä lomake tai ota yhteyttä Hiv-säätiön toimitusjohtaja
Jukka Keroseen, jukka.keronen@hivpoint.fi, +358 40 5648814.

Yritysyhteistyölomake
 data-srcset

Lahjoitusten käyttö

Kerätyt varat käytetään Hiv-säätiön sääntöjä ja vuosittaista toimintasuunnitelmaa noudattaen hiv-työhön Suomessa;

  • Hiv-tartuntojen ennaltaehkäisemiseen; hiville haavoittuviin ryhmiin kuuluvien ihmisten matalan kynnyksen testaus- ja neuvontapalveluiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä turvaseksikampanjoiden toteuttamiseen (mm. yleistä hiv-tietoisuutta lisäävät kampanjat, Maailman aids-päivä, hiv-ja hepatiittitestausviikko)
  • Hiv-tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen (mm. hiv-positiivisten nuorten ryhmätapaamisten toteuttamiseen, hiv-stigman vähentämiseen tähtäävät viestintäkampanjat)

Hivpointin kurssit auttavat ammattilais- ja vertaistuen keinoin. Kuvassa viisi ihmistä pitää käsiään yhdessä.