Tue Hiv-säätiön työtä lahjoittamalla

Sivu on viimeksi tarkistettu 6.10.2020

Tue Hiv-säätiön työtä tekemällä lahjoitus täällä.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Kuukausilahjoittajana olet mukana tukemassa hiv-työtä Suomessa.

Tee kuukausilahjoitus MobilePaylla

Kuukausilahjoituksen käynnistämiseen tarvitset MobilePay-sovelluksen. Saat sen helposti ja nopeasti Google Play -kaupasta tai App Storesta. Täyttämällä oheisen lomakkeen saat tekstiviestin antamaasi puhelinnumeroon. Viimeistele lahjoituksesi klikkaamalla tekstiviestissä olevaa linkkiä ja hyväksy lahjoitus MobilePayssa. Kiitos lahjoituksestasi!

Voit tehdä kuukausilahjoituksen myös ilman MobilePayta. Täytä lomake täällä.

Rahankeräyslupa RA/2019/790

Poliisihallituksen myöntämä lupa on voimassa 24.9.2019-31.7.2021 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kerätyt varat edistävät hiv-työtä Suomessa

Kerätyt varat käytetään Hiv-säätiön sääntöjä ja vuosittaista toimintasuunnitelmaa noudattaen hiv-työhön Suomessa

  • Hiv-tartuntojen ennaltaehkäisemiseen; hiville haavoittuviin ryhmiin kuuluvien ihmisten matalan kynnyksen testaus- ja neuvontapalveluiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen sekä turvaseksikampanjoiden toteuttamiseen (mm. yleistä hiv-tietoisuutta lisäävät kampanjat, Maailman aids-päivä, hiv-ja hepatiittitestausviikko)
  • Hiv-tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheistensä tukemiseen (mm. hiv-positiivisten nuorten ryhmätapaamisten toteuttamiseen, hiv-stigman vähentämiseen tähtäävät viestintäkampanjat)

Lahjoitustili FI91 8000 1900 2744 25

Lahjoita MobilePaylla numeroon 70070

Yritys- ja yhteisölahjoitukset

Hiv-säätiö voi toimintansa tukemiseksi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja. Lisäksi toteutamme erillisrahoitettuja projekteja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli haluat tukea toimintaamme lahjoituksella tai jotenkin muuten, täytä lomake tai ota yhteyttä Hiv-säätiön toimitusjohtaja Jukka Keroseen, jukka.keronen@hivpoint.fi, +358 40 5648814.