27.11.2023

Niko-Petteri x Hivpoint -mallisto on kuumotuksen tunteita herättävä väripläjäys

Sarjakuvataiteilija Niko-Petteri Niva pitää kädessään taidekorttia, jossa kaksi hahmoa pussaa.

Maailman aids-päivän 1.12. kunniaksi Hivpoint on lanseerannut taidetuotteiden sarjan, jota varten sarjakuvataiteilija Niko-Petteri Niva on kuvittanut kuusi taidekuvaa. Teossarjan kuvat ovat kuumotuksen tunteita herättäviä väripläjäyksiä, jotka kertovat tarinaa nautinnosta, läheisyydestä ja ilosta. Kuvasarjasta on saatavilla taidejulisteita, postikorttisarja ja uniikkeja kangaskasseja, joiden myyntituotoilla kerätään varoja Hivpointin toimintaan.

Hanki itsellesi tai lahjaksi uniikkeja taidetuotteita – samalla tuet Hivpointin työtä hivin ja muiden seksitautien ennaltaehkäisyssä ja edistät matalan kynnyksen testausta!

Geometriset kuviot ja räikeät värit vastakohtana seksuaalisuuden realismille

Niko-Petteri kertoo inspiroituvansa 70-luvun psykedeelisistä mainoskuvituksista ja kokeellisista elokuvista, kuten kuvittaja ja animaattori Camilla Mickwitzin sekä yhdysvaltalaisen elokuvaohjaaja Kenneth Angerin taiteesta. Hän kertoo, että Hivpointille kuvittamassaan teossarjassa selkeät geometriset kuviot ja räikeät värit toimivat kivana vastakohtana ihmisten seksuaalisuuden realismille.

Sarjakuvataiteilija Niko-Petteri Niva katsoo omaa luomaansa taidejulistetta työpöydän ääressä.
Ihastelimme Niko-Petteri x Hivpoint -malliston kuvia ja keskustelimme teoksiin vaikuttaneista inspiraation lähteistä

Taiteilijan lempiteos on kuvaus kiihkeästä hetkestä

Niko-Petterin ajatus teossarjan lempikuvasta vaihtuu melkein päivittäin, mutta tänään se on kuva erilaisista käsistä hyväilemässä alusvaatteisillaan olevaa vihreää henkilöä.

“Kuva on yksinkertainen ja melkein abstrakti kuvaus kiihkeästä hetkestä useamman partnerin kesken, mutta silti jännittävä ja kuumotuksen tunteita herättävä väripläjäys.”

sarjakuvataiteilija Niko-Petteri Niva

Niko-Petterin lempikuva. Tämä taidekuva on osa postikorttisarjaa.

Taidekuva, jossa vartalo ja käsiä sen ympärillä.

Ilahduta itseäsi tai ystävääsi upeilla taidetuotteilla!

Kaikki mallistoon kuuluvat tuotteet ovat myynnissä Hivpointin verkkokaupassa. Mallistoon kuuluu kolme erilaista taidejulistetta, kuuden värikkään taidekuvan postikorttisarja ja uniikilla Niko-Petteri x Hivpoint -taideprintillä varustettuja kangaskasseja.

Materiaalivalinnoissa on huomioitu ekologisuus ja tuotteiden hiilijalanjälki.

Ota seurantaan Niko-Petteri Nivan Insta!

Niko-Petteriä voit seurata Instagramissa nimellä @artbynikopetteri