29.10.2020

Hivpointin organisaatiouudistus etenee, nimitysuutisia!

Kuvassa viestintä- ja vaikuttamistyön päällikkö Vilma Pietilä ja ennaltaehkäisy- ja palvelutoiminnan päällikkö Jenny Tigerstedt

Meillä on jännittäviä uutisia! Hivpointin organisaatiouudistus etenee ja haluamme esitellä Hivpointin uudet viestintä- ja vaikuttamistyön sekä ennaltaehkäisy- ja palvelutoiminnan päälliköt Vilma Pietilän ja Jenny Tigerstedtin.

Hivpointin organisaatiouudistus on käynnissä

Hivpointin kulisseissa on työstetty viimeisen parin vuoden ajan suurta muutosprosessia, jonka lopputulos näkee päivänvalon ihan tuota pikaa, ensi vuoden alussa. Olemme yhdessä Hiv-säätiön hallituksen kanssa kartoittaneet, suunnitelleet ja työstäneet Hivpointille uutta organisaatiomallia.

Vuonna 2021 sekä Hivpointin organisaatiorakenne, että työntekijöiden toimenkuvat muuttuvat, jotta pystyisimme tulevaisuudessa vastaamaan entistä paremmin hiv- ja seksuaaliterveystyön alati muuttuviin tarpeisiin.

Ennaltaehkäisy- ja palvelutoiminnan päälliköksi nimetty Jenny Tigerstedt

Ensimmäisen askeleen kohti uutta organisaatiota olemme ottaneet kuluvana syksynä, kun ennaltaehkäisy- ja palvelutoiminnan tiimin päälliköksi on valittu pitkäaikainen työntekijämme Jenny Tigerstedt. Jenny on työskennellyt Hivpointissa 12 vuotta ensin sosiaaliohjaajana ja viimeiset vuodet Miesten kesken -työn suunnittelijana. Sosionomiksi ja seksuaalineuvojaksi kouluttautunut Jenny on omistanut työuransa hivin ennaltaehkäisytyölle sekä hiv-tartunnan saaneiden hyvinvoinnin ja aseman parantamiselle.

”Olen super-innoissani uudesta tehtävästäni. Hivpoint on jo vuosia ollut edelläkävijä hiv- ja seksitautitestauspalveluiden kehittämisessä sekä kohdennetussa ennaltaehkäisytyössä. On hienoa päästä kehittämään Hivpointin työtä vastaamaan entistä paremmin kohderyhmien tarpeisiin sekä olla kehittämässä seksuaaliterveyspalveluita, joissa seksuaalisuuden monimuotoisuuden huomioiminen on kaiken toiminnan perusta.”

Jenny Tigerstedt

Viestintä- ja vaikuttamistyön päälliköksi nimetty Vilma Pietilä

Viestintä- ja vaikuttamistyön tiimin päällikkönä on aloittanut vanhempainvapaalta palannut viestintäpäällikkömme Vilma Pietilä. Vilmalla on sosionomin ja viestintäjohtamisen MBA-tutkinto ja hän on työskennellyt Hivpointissa vuodesta 2013.

”Olen erittäin iloinen siitä, että organisaatiouudistus tuo meille vahvistusta ja lisää resursseja viestinnän ja vaikuttamistyön tekemiseen. Uskon, että uuden tiimin kanssa meillä on mahdollisuus kehittää Hivpointin viestintää, kampanjoita ja vaikuttamistyötä ihan uudelle tasolle.”

Vilma Pietilä

Hivpointin organisaatiouudistus valmistuu vuoden loppuun mennessä

Hivpointin uusi organisaatio ja siihen liittyvät työntekijöiden uudet toimenkuvat julkaistaan vuoden 2021 tammikuussa.

Yhteystiedot:

Jenny Tigerstedt, jenny.tigerstedt@hivpoint.fi, 050 304 6068

Vilma Pietilä, vilma.pietila@hivpoint.fi, 044 544 0900

Täältä löydät kaikkien työntekijöidemme yhteystiedot