Neuvonta

Sivu on viimeksi tarkistettu 6.10.2020

Hivpointin nettineuvonta auttaa seksuaaliterveyteen liittyvissä kysymyksissä. Nettineuvonnassa voit kysyä Hivpointin asiantuntijoilta hiviin, muihin seksiteitse tarttuviin tauteihin ja turvallisempaan seksiin liittyviä kysymyksiä. Ennen kuin lähetät kysymyksen, tarkista löytyykö kysymykseesi vastaus aiemmin julkaistuista kysymyksistä. Voit suodattaa kysymyksiä kategorioittain ja lukea itsellesi olennaisimmat vastaukset.

Kaikki nettineuvontaan lähetetyt kysymykset ja niiden vastaukset ovat kaikkien palvelun käyttäjien luettavissa, emmekä pysty vastaamaan henkilökohtaisesti esim. sähköpostilla. B- ja C-hepatiitteja koskeviin kysymyksiin vastaamme pääsääntöisesti vain, jos kysymys liittyy tartuntariskiin seksissä.

Hivpointin nettineuvonta pidättää oikeuden olla vastaamatta kaikkiin kysymyksiin. Kysymyksiin ei vastata, jos samaan kysymykseen on vastattu jo aiemmin, jos kysymys on liian epämääräinen tai ei sovellu palvelun aihealueisiin. Palvelu antaa vastauksen yleisluontoisiin kysymyksiin, mutta ei korvaa käyntiä lääkärin tai muun asiantuntijan vastaanotolla.

Huomioi, että vanhoja vastauksia ei korjata jälkeenpäin, joten kannustamme lukemaan uusimmat vastaukset, jotta lukemasi tieto on uusimman tutkimustiedon mukaista.