Neuvontapalvelut

Kysymyksiä hivistä, muista seksitaudeista tai turvaseksistä? Ota yhteyttä!

Hivpointin valtakunnallinen neuvontapuhelin on avoinna maanantaista torstaihin klo 10.00-15.30, puh. 0207 465 705.

Hivpoint-chat on avoinna maanantaisin klo 10-15:30. Keskustelut ovat luottamuksellisia ja anonyymejä. Vastaajina toimivat Hivpointin asiantuntijat.

Nettineuvonta-palstalla voi lukea kysymyksiä ja vastauksia hivistä, muista seksiteitse tarttuvista taudeista ja turvallisemmasta seksistä. Kysymyksiin vastaavat Hivpointin työntekijät. Jos nettisivuiltamme tai aikaisemmista nettineuvonta-kysymyksistä ei löydy vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, voi palstalle lähettää myös uuden kysymyksen.

Voit myös varata maksuttoman käynnin Helsingin, Tampereen ja Oulun toimipisteisiimme keskustellaksesi sinua askarruttavista seksuaaliterveyteen liittyvistä asioista. Palvelu on tarkoitettu Hivpointin kohderyhmille. Vastaanotolla sinulla on mahdollisuus keskustella hivistä ja muista seksitaudeista, seksuaalisuudesta tai hiv-tartuntaan liittyvistä elämänmuutoksista. Tervetuloa yksin tai yhdessä! Poikkeustilan aikana mahdolliset tapaamiset puhelimitse tai videopuhelun kautta. 

Neuvontapuheluiden hinnat 1.12.2015 alkaen: Lankapuhelimesta ja matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %).