22.6.2022

Positiivisia ja turvallisia kohtaamisia monissa paikoissa – Helsinki Pride 27.6.-3.7.2022

Uudistunut Pride lippu liehuu sinisen taivaan edustalla.

Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaa, Helsinki Pride-viikkoa vietetään 27.6.-3.7. Hivpoint on tapahtuman virallinen yhteisökumppani ja järjestää Priden teeman mukaisesti paljon mahdollisuuksia kohtaamiseen. Tervetuloa kohtaamaan meidät monissa paikoissa: toimistollamme, paneelikeskustelussa, Kallion kirkon kappelissa, moottoriteiden levähdysalueella, Helsingin keskuspuiston metsässä, parkkipaikoilla ja Helsinki Priden puistopiknikillä. Hyvää Pride-viikkoa kaikille!

Hivpointin ohjelmaa Helsinki Pride -tapahtumassa

Positiivisia kohtaamisia, puheenvuoroja stigmasta -paneelikeskustelu

Tiistai 28.6. klo 18.00-19.30
Keskuskirjasto Oodi, 3. kerros Kirjataivas
Järjestäjä: Positiiviset ry

Hivpoint on mukana paneelikeskustelussa ”Positiivisia kohtaamisia, puheenvuoroja stigmasta”. Tule kuuntelemaan ja osallistumaan keskusteluun kanssamme!

Maksuton hiv-pikatestaus Kallion kirkolla Ihmisyydestä -näyttelyn yhteydessä

Keskiviikko 29.6. klo 16.00-18.00
Kallion kirkon kappeli,
Itäinen Papinkatu 2, Helsinki

Järjestäjät: Hivpoint ja Positiiviset ry

Tule anonyymiin ja maksuttomaan hiv-pikatestiin Kallion kirkon kappeliin. Kappelissa on samanaikaisesti Eero Lahti @leatheero Mister Fetish Finland 2022 – kuvia ihmisyydestä fetissi-ihmisten ja hiv-positiivisten elämän kautta -näyttely. Hiv-testauksen järjestävät Hivpoint ja Positiiviset ry ja heidän työntekijöiden ja vapaaehtoisten kanssa voit keskustella niin seksuaaliterveydestä, hivin kanssa elämisestä kuin näyttelyn kuvien herättämistä ajatuksista. Lämpimästi tervetuloa!

Maksuton hiv-pikatestaus seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville Hivpointin toimistolla

Torstai 30.6. klo 14.00-18.00
Hivpointin toimisto
Hermannin rantatie 2 B, Helsinki

Anonyymi ja maksuton hiv-pikatestaus Hivpointin toimistolla Kalasatamassa. Testin tulos saadaan 60 sekunnissa samalla vastaanotolla. Testiin pääsee ilman ajanvarausta klo 14-18 välillä. Testauksen yhteydessä on mahdollisuus saada tietoa seksitaudeista ja niiltä suojautumisesta. Tarjolla on erilaisia kondomeja, liukuvoiteita ja suuseksisuojia.

Ennakkotiedoista poiketen, testaus ei ole esteetön. Pyörätuolinostin on rikki. Pahoittelemme tilannetta.

Maksuton hiv-pikatestaus liikkuvassa yksikössä Karhupiknikin yhteydessä

Perjantai 1.7. klo 18.00-21.00
Karhupiknik, Kallio

Anonyymi ja maksuton hiv-pikatestaus toteutetaan matkailuautossa Linnanmäen kallioiden kupeessa Karhupiknikin yhteydessä (Tivolitie). Auton tunnistaa Checkpoint-kylteistä. Testaus on ensisijaisesti suunnattu homo-, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa.  Testin tulos saadaan 60 sekunnissa. Testauksen yhteydessä on mahdollisuus saada tietoa seksitaudeista ja niiltä suojautumisesta sekä prep-lääkityksestä.

Kondomibaari ja maksuton hiv-pikatestaus liikkuvassa yksikössä puistopiknikillä

Lauantai 2.7. klo 13.00-17.00
Puistopiknik, Kaivopuisto

Hivpointin teltalla on kondomibaari, jossa voi tutustua erilaisiin kondomeihin, liukuvoiteisiin ja suuseksisuojiin. Kondomibaarin yhteydessä saa tietoa seksitaudeista ja erilaisista tavoista ja välineistä ehkäistä niitä. Mahdollisuus kysyä seksuaaliterveydestä! Kerää maksuttomasti itsellesi sopivat esitteet ja välineet seksitautien ehkäisyyn.

Anonyymi ja maksuton hiv-pikatestaus toteutetaan Helsinki Pride puistopiknikin yhteydessä matkailuautossa Hivpointin teltan läheisyydessä. Testaus on ensisijaisesti suunnattu homo-, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Auton tunnistaa Checkpoint-kylteistä.

Maksuton hiv-pikatestaus liikkuvassa yksikössä Laakson parkkipaikalla ja Sauna Voguen takapihalla

Sunnuntai 3.7. klo 14.00-17.00, cruising alueen vieressä Laakson parkkipaikalla
Sunnuntai 3.7. klo 18.00-21.00, Sauna Voguen takapihalla, Sturenkatu 27

Anonyymi ja maksuton hiv-pikatestaus toteutetaan matkailuautossa. Testin tulos saadaan 60 sekunnissa. Auton tunnistaa Checkpoint-kylteistä. Testaus on ensisijaisesti suunnattu homo-, bi- ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa.