7.10.2020

Monikulttuurinen seksitautiklinikka on täällä, tule testeihin!

Monikulttuurinen seksitautiklinikka järjestetään 20.10 klo 15-17. Jos sinulla on ollut suojaamatonta seksiä, varaa aika testiin.

Järjestämme maahan muuttaneille suunnatun monikulttuurisen seksitautiklinikan 20.10.2020 klo 15-17! Voit varata ajan klinikan seksitautitesteihin numerosta 0207 465 705 (ma-to klo 9:30-12:30).

Miksi minun kannattaa käydä seksitautitesteissä?

Seksitaudit voivat tarttua suojaamattomassa seksissä. Ne voivat olla oireettomia ja hoitamattomana ne voivat aiheuttaa myöhemmin esimerkiksi lapsettomuutta, erilaisia infektioita ja nivelongelmia.

Seksitaudit saattavat olla oireettomina jopa vuosia, mutta samalla ne voivat silti tarttua eteenpäin. Jos sinulla on ollut seksiä ilman kondomia ja haluat tietää onko sinulla jokin seksitauti tai sinulla on oireita, tule Hivpointin seksitautitesteihin!

Monikulttuurisella klinikalla testaamme nämä seksitaudit:

  • hiv
  • klamydia
  • tippuri
  • kuppa
  • hepatiitti C

Klinikka on maksuton ja luottamuksellinen. Kirjaamme klinikalla henkilötiedot laboratoriojärjestelmäämme, mutta et tarvitse suomalaista henkilötunnusta tai oleskelulupaa voidaksesi tulla klinikalla.

Ohjaamme kakki positiivisen testituloksen saaneet hoidon piiriin. Positiiviset testitulokset (kuppa, tippuri ja klamydia) ilmoitetaan hoitavalle taholle hoidon järjestämistä varten.

Mitä:
Monikulttuurinen seksitautiklinikka

Missä:
Hivpoint Helsinki
Unioninkatu 45 K
00170 Helsinki

Milloin:
20.10.2020

Tervetuloa!