Hivpointin avoimet ovet ammattilaisille 4.5.2018

23.4.2018

Kuvassa nuoret tutustuvat nuorten seksitauti- ja seksuaaliterveys-esitteisiin. Pöydällä myös kondomi ja liukuvoiteita. Hivpoint Helsingin ovet avautuvat sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan ammattilaisille, opiskelijoille ja muille toiminnasta kiinnostuneille! Toukokuun teemana on nuorten seksuaalikasvatus.

Tule tutustumaan hauskoihin seksuaalikasvatuksen menetelmiin kahvin ja keskustelun lomassa. Ohjelmassa ajatusten vaihtoa, yhteistyön suunnittelua ja toiminnallisia työpajoja. Voit saapua paikalle milloin vain klo 13-16 välillä.

Lue lisää »

Mielen hyvinvointi: ilta hiv-tartunnan saaneille Oulussa 11.4.

9.4.2018

Mielen hyvinvointi Tunnistatko itsessäsi uupumuksen merkit? Haluatko saada vinkkejä kuinka huolehtia omasta henkisestä hyvinvoinnista?

Tule tapaamiseen Oulun Kumppanuuskeskukseen. Keskustelua on alustamassa Oulun kriisikeskuksen toiminnanjohtaja Erja Saarela. Voit halutessasi jakaa ajatuksiasi aiheesta. Keskustelu tapahtuu luottamuksellisessa ja turvallisessa ilmapiirissä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki hiv-tartunnan saaneet riippumatta iästä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta.

Lue lisää »

Uusi esite selkosuomeksi: Elämä hiv-positiivisena

15.3.2018

Kuvassa hymyilevä nainen, hivin kanssa voi elää hyvää elämää

Millaista on elämä hiv-tartunnan kanssa?

Mistä saan tietoa ja apua?

Täysin uusittu painos esitteestä Elämä hiv-positiivisena kertoo perustiedot siitä, millainen sairaus hiv on ja miten sitä hoidetaan. Esite on kirjoitettu selkosuomeksi.

Esitteen lopussa on lista paikoista, jotka auttavat hiv-tartunnan saaneita ja heidän perheitään.

Esitteen voit lukea nettisivuiltamme ja paperisen version voi tilata ...

Lue lisää »

Kondomin käyttöä yli kielimuurien

6.3.2018

Kondomeja on erilaisia ja eri kokoisia.

Seksitaudeilta suojautuminen ja kondomin käyttö ovat valtavan tärkeitä aiheita, mutta miten puhua niistä ihmiselle jonka kanssa ei ole yhteistä kieltä?

Vastauksena tähän haasteeseen monikulttuurista seksuaaliterveystyötä tekevä Hivpoint on julkaissut kaksi videota, joilla kondomin käyttö ja hiviltä suojautuminen esitetään mahdollisimman ymmärrettävästi ja ilman sanoja. Videoita on tarkoitus käyttää esimerkiksi juuri maahan muuttaneiden kanssa tehtävässä työssä. Hivpointin ...

Lue lisää »

”Tarvittavat testit ilman noloja tilanteita tai vääntöä” – Tule kuulemaan ainutlaatuisen kyselytutkimuksen tulokset

28.2.2018

Älä syrji - Ota selvää!Homo- ja bimiesten huomioiminen terveydenhuollossa jättää toivomisen varaa, paljastaa Hivpointin ja Positiiviset ry:n kyselytutkimus. Ainutlaatuinen aineisto valottaa yli tuhannen vastaajan terveyskäyttäytymistä ja hiviin liittyviä asenteita. Kyselyn tulokset julkaistaan järjestöjen yhteisen Seksipertti-kampanjan päätösseminaarissa tänään 28.2.2018.

Lue lisää »

1 2 3 4 22