26.2.2018

Hivpointin palvelut ja transystävällisyys? Vastaa saavutettavuuskyselyyn!

Hiv-pikatestaus

Ole mukana kehittämässä Hivpointin palveluja!

Ota osaa transihmisille suunnattuun kyselyyn, jonka tarkoitus on kartoittaa miten transystävällinen Hivpoint ja Hivpointin palvelut ovat. Kyselyn tarkoituksena on selvittää, kuinka helppo transihmisen on käyttää Hivpointin palveluja ja kanavia. Kysely on suunnattu kaikille transihmisille*. Hivpointin palvelujen aikaisempi käyttö ei ole edellytys vastaamiselle. Kyselyyn voi vastata myös nuorten sivuston ja miesten väliseen turvaseksiin keskittyneiden nettisivujen käyttäjän näkökulmasta.

Kysely on osa Hivpointin saavutettavuuden kehitysprojektia keväällä 2018. Kyselystä ja työstä vastaa saavutettavuuden ammattilainen, joka itse kuuluu sukupuolivähemmistöön. Kysely on anonyymi, eikä vastauksia käsitellä kokonaisuuteena tai profiilina tietystä ihmisestä.

Hiv-säätiön ylläpitämän Hivpointin tarkoituksena on hiv-tartuntojen ennaltaehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheisten tukeminen sekä hiv-tartunnan saaneiden ihmis- ja perusoikeuksien edistäminen. Hivpoint kehittää hiv-tartuntojen ennaltaehkäisyyn ja seksuaaliterveyden edistämiseen tähtääviä testaus-, neuvonta- ja tukipalveluja sekä tekee yhteiskunnallista vaikuttamistyötä. Toiminta-alue on koko maa, toimipisteitä on Helsingissä, Oulussa ja Tampereella.

*Transihmisellä tarkoitetaan tässä kyselyssä selkeyden vuoksi kaikkia ihmisiä, jotka eivät ole cissukupuolisia, eli joiden sukupuoli ei vastaa sitä, mikä syntymässä määriteltiin – tiedostaen, että tästä rajauksesta jää väkisinkin ihmisiä ulkopuolelle ja että se toisaalta kategorisoi ihmisiä tavalla, joka ei vastaa kaikkien kokemusta. Kysymyksiä otetaan mielellään vastaan osoitteessa panda.eriksson@hivpoint.fi.

Pääset kyselyyn tästä. Suuri kiitos avustasi!


Kommentoi: