8.6.2020

Uusi tapa lahjoittaa hiv-työhön Suomessa: MobilePay kuukausilahjoitus

MobilePay kuukausilahjoitus nyt myös Hivpointilla!Kuukausilahjoitukset ovat tulevaisuudessa meille merkittävä tulonhankinnan muoto. Lahjoituksilla varmistetaan osaltaan hivin ennaltaehkäisyssä tarvittavaa pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä. MobilePaylla tehtävä kuukausilahjoitus on lahjoittajalle helppo ja meille kustannustehokas tapa tukea hiv-työtä Suomessa.

Varainhankinnalla vahvistetaan Hivpointin tuottamien palveluiden rahoituspohjaa. Yhteiskunnan taloudellinen tuki järjestöille, myös hiv-työlle, on äärimmäisen merkityksellistä. Lisäksi kuluvan vuoden koronaepidemialla on ollut sekä taloudellisia, että palvelutuotantoon liittyviä vaikutuksia. “Kuntien talous on jatkossakin tiukoilla ja Veikkaukseen kohdistuu isoja paineita.  Jotta voimme jatkaa työtä hivin suhteen haavoittuvien ryhmien parissa ja kehittää heille uusia palvelumuotoja, tarvitsemme nyt myös kansalaisten ja yritysten suoraa tukea”, sanoo Hiv-säätiön toimitusjohtaja Jukka Keronen.

“Tähän myös näyttäisi olevan kiinnostusta, sillä monet ovat kyselleet mahdollisuutta lahjoittaa”.

Kerätyt varat käytetään Hiv-säätiön sääntöjä ja vuosittaista toimintasuunnitelmaa noudattaen hiv-työhön Suomessa. Hivpoint on Hiv-säätiön ylläpitämä hivin ennaltaehkäisyn, hiv-testauksen sekä hiv-tartunnan saaneiden ja heidän läheistensä tukemisen asiantuntijaorganisaatio. Sen tavoitteena on ennaltaehkäistä hiv-tartuntoja ja edistää tartuntojen varhaista löytymistä. Hivpointin tehtävänä on lisätä tietoa hivistä, muista seksitaudeista ja seksuaaliterveydestä erityisesti työnsä kohderyhmissä, mutta myös laajemmin yhteiskunnassa. Lisäksi Hivpoint kehittää hiv-testausta ja edistää hiv tartunnan saaneiden ja hivin suhteen haavoittuvien ryhmien tasa-arvoista kohtaamista yhteiskunnan eri alueilla, kuten terveydenhuollossa, kasvatuksessa ja työelämässä. Toiminnan tavoitteena on myös hiv-tartunnan saaneiden ja heidän läheistensä tukeminen sekä heidän kansalais- ja ihmisoikeuksiensa edistäminen ja puolustaminen.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

Tee kuukausilahjoitus MobilePay-sovelluksella.
Kuukausilahjoittajana olet mukana tukemassa hiv-työtä Suomessa.

Kuukausilahjoituksen käynnistämiseen tarvitset MobilePay-sovelluksen. Saat sen helposti ja nopeasti Google Play -kaupasta tai App Storesta.

Täyttämällä oheisen lomakkeen saat tekstiviestin antamaasi puhelinnumeroon. Viimeistele lahjoituksesi klikkaamalla tekstiviestissä olevaa linkkiä ja hyväksy lahjoitus MobilePayssa.

Kiitos lahjoituksestasi! 

 

Rahankeräyslupa RA/2019/790
Poliisihallituksen myöntämä lupa on voimassa 24.9.2019-31.7.2021 koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 


Kommentoi: