Tule vapaaehtoiseksi Hiv-tukikeskuksen tapahtumatiimiin Ouluun!

7.10.2016

IMG_0176Hiv-tukikeskus etsii Ouluun vapaaehtoisia mukaan vaikuttamistyöhönsä suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia tapahtumia. Tapahtumiin osallistuminen on osa Hiv-tukikeskuksen ennaltaehkäisy- ja seksuaaliterveyden edistämistyötä.

Vapaaehtoiseksi voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt henkilö. Edellytämme, että vapaaehtoisella on kunnioittava asenne seksuaalista ja kulttuurista monimuotoisuutta kohtaan ja hän pystyy keskustelemaan seksuaaliterveyteen liittyvistä asioista avoimesti ja hienotunteisesti erilaisten ihmisten kanssa.
Vapaaehtoisena on mahdollisuus olla mukana mm. seuraavissa tapahtumissa: Qstock, Mahdollisuuksien tori ja Turvaseksipartiointi.

Vapaaehtoisille järjestetään koulutus la 26.11.2016. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa. Vapaaehtoistyöhön osallistuville järjestetään ilmaista koulutusta ja virkistystoimintaa.

Vapaaehtoiset valitaan vapaamuotoisen hakemuksen ja haastattelun perusteella. Kerro hakemuksessa ainakin nimesi, ikäsi, työ- ja koulutustaustasi sekä perustelut, miksi haluat mukaan toimintaamme. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse: mervi.valjus(at)hivpoint.fi

Lisätietoja:
Suunnittelija Mervi Valjus p: 050 336 0544 tai
Vapaaehtoistyön koordinaattori Sami Tuunainen p: 040 552 4089 sami.tuunainen(at)hivpoint.fi

Tutustu toimintaamme:

www.hivpoint.fi
www.miestenkesken.fi
www.justwearit.fi
www.seksipertti.fi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Syötä laskutoimituksen vastaus alla olevaan kenttään *