2.10.2018

Avoin kutsu ammattilaisille: Tampereen uuden toimiston avajaiset 5.10.

Kuvassa kaksi työntekijää paikoista Hivpoint Tampere ja Sinuiksi Pirkanmaan Seta. Avoimet ovet 5.10.2018.


Kuvassa Hivpointin Tampereen-toimiston Katariina Huuhka ja Sinuiksi-palvelun Mikko Väisänen.

Tervetuloa Tampereen uuden toimiston avajaisiin perjantaina 5.10. klo 13-15.

Hivpointin Tampereen toimipiste, Malkus ry:n Taakasta voimavaraksi -hanke ja Pirkanmaan SETA ry:n Sinuiksi-palvelu muuttivat kesäkuussa samaan toimistoon. Järjestöt haluavat kutsua kaikki terveys-, kasvatus ja sosiaalialan ammattilaiset tutustumaan meihin sekä uusiin, esteettömiin toimitiloihimme. Vanhat, tutut yhteistyökumppanit ja ammattilaiskollegat ovat yhtä tervetulleita kuin aivan upouudet tahotkin, jotka ovat kiinnostuneita toiminnastamme.

Ilmoittauduthan maanantaihin 1.10.mennessä tämän linkin kautta, niin osaamme varata riittävästi kaikille sopivaa, pientä herkkua. Avajaisten idea on huoltaa olemassa olevia yhteyksiä ja kutoa uutta yhteistyöverkkoa rennossa hengessä. Jos haluat tuoda jotakin tuliaisiksi, niin tuo esitteitä omasta toiminnastanne infohyllyyn asiakkaillemme jaettavaksi.

Hivpointin, Sinuiksi-palvelun ja Taakasta voimavaraksi-hankkeen yhteistoimiston löydät täältä: Näsilinnankatu 48 E, Tampere (Maa- ja metsätalo). Selkeät tulo-ohjeet toimistolle kuvien kera (myös esteettömät tulo-ohjeet) löydät täältä. Tapahtuman päivitetyt tiedot löytyvät Facebookin tapahtumasivulta.

PS. Toiset avoimet ovet vapaaehtoisille ja esimerkiksi vertaisryhmistä kiinnostuneille järjestetään maanantaina 22.10. klo 16-18.

 


Kommentoi: