26.8.2012

Syksyn 2012 sopeutumisvalmennuskurssit

Syksyllä 2012 järjestetään vielä neljä sopeutumisvalmennuskurssia. Tarkemmat kurssiesitteet ja hakulomake löytyvät sivuiltamme kohdasta Hiv-positiiviselle/sopeutumisvalmennuskurssit. Lisätietoja kursseista voi kysellä Katariina Huuhkalta puh. 0207 465 754 tai katariina.huuhka@hivpoint.fi.

Hyvinvointikurssi 21.–23.9.

Kurssin tavoitteena on tarjota hiv-positiivisille keinoja ylläpitää omaa fyysistä ja psyykkistä terveyttään. Kurssi sisältää liikuntaa. Haku päättyy 24.8.

 

Homo- ja bimiesten kurssi 23.-25.11.2012

Kurssi on tarkoitettu hiv-positiivisille homo-ja bimiehille. Kurssin aikana on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja tietoa toisten hiv-positiivisten miesten kanssa, saada kontakteja ja löytää keinoja arjen hyvinvoinnin parantamiseksi. Kurssilla menetelmät ovat ryhmäkeskustelut, vertaistukikeskustelut sekä muut aktiviteetit. Tule mukaan saamaan uusia ideoita ja voimavaroja arjen pyörittämiseen. Kurssi on osallistujille maksuton.

 

Monikulttuurinen naisten kurssi 16.–18.11.

Kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille naisille ja heidän lapsilleen. Kurssin teemana on naiseus ja seksuaalisuus. Kurssilla on myös mahdollisuus vertaistukeen, virkistäytymiseen ja rentoutumiseen. Lapsille
on ohjelman ajaksi järjestetty lastenhoito. Haku päättyy 14.10.

Infokurssi pääkaupunkiseudulla asuville hiv-positiivisille

Kurssi on tarkoitettu hiv-positiivisille aikuisille, jotka ovat hiljattain saaneet tiedon hiv-tartunnastaan. Kurssi järjestetään neljänä erillisenä päivänä. Ensimmäinen tapaaminen on lauantaina 29.9. ja viimeinen
lauantaina 13.10. Kurssin tavoitteena on tarjota tietoa hiv-tartunnasta ja sen kanssa elämisestä. Kurssi antaa osallistujille mahdollisuuden tutkia omaa, uutta elämäntilannetta ja löytää voimavaroja. Kurssilla on luentoja ja ryhmäkeskusteluja ja mahdollisuus jakaa kokemuksia toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Haku päättyy 31.8.