10.5.2017

Seksipertti-kysely miesten välisestä seksistä

Seksipertti
Mies, vastaa kyselyyn miesten välisestä seksistä ja hivistä!

Kysely on suunnattu homo- ja bimiehille ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa sekä sukupuolivähemmistöihin kuuluville (kuten transsukupuolisille, muunsukupuolisille ja transvestiiteille). Kysely selvittää vastaajien seksikäyttäytymistä sekä hiviin liittyviä tietoja ja asenteita sekä niissä tapahtuneita muutoksia viimeisen kahden vuoden aikana.

Kysely on osa Hivpointin (ent. Hiv-tukikeskus) ja Positiiviset ry:n yhteistä SeksiPertti -kampanjaa. Tuloksia käytetään homo- ja bimiehille suunnattujen seksuaaliterveyspalvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä. Kysely toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2015. Tuolloin kyselyyn saatiin 1100 vastausta! Päästäänkö tällä kertaa yli tuhanteen vastaajaan?

Kyselyyn voi vastata 4.6. saakka. Vastaaminen tapahtuu nimettömänä. Vastaukset käsitellään ja tulokset raportoidaan luottamuksellisesti ja vastaajan anonymiteettiä kunnioittaen. Voit osallistua samalla arvontaan ja voittaa kondomit ja liukkarit vuodeksi tai lahjakortin seksitarvikeliikkeeseen. Kyselyyn voi vastata riippumatta siitä, onko vastannut 2015 kyselyyn vai ei.
Kyselyyn pääsee täällä: http://bit.ly/2pJRWG8


Kommentoi: