Vertaistukiryhmät

Monikulttuurinen vertaistukiryhmä

Monikulttuurinen, ammatillisesti ohjattu vertaistukiryhmä kokoontuu 1-2 kertaa kuukaudessa Helsingissä. Tapaamisissa käsitellään luottamuksellisesti erilaisia hyvinvointiin, terveyteen, kulttuuriin ja perhesuhteisiin liittyviä teemoja ryhmästä nousevien tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Vertaistukiryhmä on avoin kaikille hiv-tartunnan saaneille maahanmuuttajille ja heidän läheisilleen, riippumatta uskonnosta tai kulttuuritaustasta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai maassaolon statuksesta.

Jos haluat osallistua ryhmään, ota yhteyttä ryhmän vetäjiin:

Niina Laaksonen, niina.laaksonen(at)hivpoint.fi, puh. 040 778 9881
Batulo Essak, batulo.essak(at)hivpoint.fi, puh 040 778 9861

Lasten ja nuorten ryhmä

Lasten ja nuorten ryhmä kokoontuu 3-4 kertaa vuodessa. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki Suomessa asuvat hiv-positiiviset lapset ja nuoret. Toiminta suunnitellaan ryhmässä olevien lasten ja nuorten tarpeet, ikä ja kehitystaso huomioiden aina vuodeksi kerrallaan. Ryhmän tapaamiset ja leirit ovat osallistujille maksuttomia ja sisältävät täyden ylläpidon.

Tällä hetkellä ryhmäläiset ovat 11-22-vuotiaita ja tulevat eri puolilta Suomea. Ryhmän tavoitteena on tarjota ammatillista, voimaannuttavaa tukea hiv-positiivisen lapsen ja nuoren kehitykseen sekä tukea elämistä kroonisen sairauden kanssa.

Lasten ja nuorten ryhmästä kiinnostuneita pyydetään ottamaan yhteyttä ryhmän vetäjiin:

Jos haluat osallistua ryhmään, ota yhteyttä ryhmän vetäjiin:

Niina Laaksonen, niina.laaksonen(at)hivpoint.fi, puh. 040 778 9881
Batulo Essak, batulo.essak(at)hivpoint.fi, puh 040 778 9861

Positiiviset ry:n vertaistukiryhmät

Ryhmät tarjoavat voimaannuttavaa vertaistukea hiv-tartunnan saaneille ja vertaisten tapaamista eri elämäntilanteissa. Ryhmissä voi jakaa kokemuksia, tunteita ja selviytymiskeinoja toisten hiv-tartunnan saaneiden ja/tai heidän läheistensä kanssa. Positiiviset ry:ssä kokoontuvat vertaisryhmät ovat avoimia ryhmiä ja niitä kokoontuu eri paikkakunnilla ja tietyille kohderyhmille suunnattuna. Ryhmät kokoontuvat noin kerran kuukaudessa. Lue lisää vertaisryhmistä sekä ajankohtaisia uutisia vertaistoiminnasta Positiiviset ry:n sivuilta.