Palvelut maahanmuuttajille

Hivpoint tarjoaa tukea ja neuvontaa maahan muuttaneille. Lue lisää palveluista englannin ja venäjän kielellä.

Hiv-positiivinen maahanmuuttaja

Hiv-tartunnan saaneilla Suomeen muuttaneilla on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea ja kriisiapua. Voimme sopia myös kotikäynneistä ja perhekohtaisista tapaamisista yhdessä työntekijän ja tartunnan saaneen läheisten kanssa. Kaikki Hivpointin palvelut ovat maksuttomia, nimettömiä ja luottamuksellisia. Palveluita on mahdollisuus saada suomen, englannin, venäjän ja somalin kielellä. Tulkin käyttö on mahdollista asiakkaan toivomuksesta.

Osallistu vertaistukiryhmään Helsingissä!

Vertaistukiryhmässä on mahdollisuus tavata toisia hiv-tartunnan saaneita maahan muuttaneita. Vertaistukiryhmä on avoin kaikille hiv-tartunnan saaneille maahanmuuttajille ja heidän läheisilleen riippumatta uskonnosta tai kulttuuritaustasta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta tai maassaolostatuksesta.

Tukipalveluihin ja vertaistukiryhmään liittyvissä asioissa ota yhteyttä monikulttuurisen työn suunnittelijoihin: Niina Laaksonen, niina.laaksonen(at)hivpoint.fi, puh. 0207 465 726.

Osallistu viikonloppukursseille!

Hivpoint järjestää hiv-positiivisille maahanmuuttajille ja heidän läheisilleen viikonlopun mittaisen kurssin kaksi kertaa vuodessa. Sopeutumisvalmennuskurssilla saat ajankohtaista tietoa hivin hoidosta ja pääset keskustelemaan hiv-tartunnasta ja muista hyvinvointiin liityvistä asioista luottamuksellisessa ilmapiirissä. Hivpointin kurssit ovat ilmaisia, yleensä 2-3 vuorokauden pituisia leirejä. Katso tarkempia tietoja täältä.