Nettineuvonta

Oletko käyttänyt Hivpointin nettineuvontapalvelua? Pyydämme sinua vastaamaan tähän lyhyeen, nimettömään palautekyselyyn. Asiakaspalaute on arvokasta Hivpointin neuvonnan kehittämisen kannalta.

Nettineuvonta on tauolla ja palvelee jälleen viikosta 32 alkaen. Hyvää kesää!

Nettineuvonnassa voit kysyä Hivpointin asiantuntijoilta hiviin, muihin seksiteitse tarttuviin tauteihin ja turvallisempaan seksiin liittyviä kysymyksiä.

Ennen kuin itse lähetät kysymyksen, tarkista löytyykö kysymykseesi vastaus aikaisemmista kysymyksistä. Kaikki nettineuvontaan lähetetyt kysymykset ja niiden vastaukset ovat kaikkien palvelun käyttäjien luettavissa, emmekä pysty vastaamaan henkilökohtaisesti esim. sähköpostilla. B- ja C-hepatiitteja koskeviin kysymyksiin vastaamme pääsääntöisesti vain, jos kysymys liittyy tartuntariskiin seksissä.

Hivpointin nettineuvonta pidättää oikeuden olla vastaamatta kaikkiin kysymyksiin. Kysymyksiin ei vastata, jos samaan kysymykseen on vastattu jo aiemmin, jos kysymys on liian epämääräinen tai ei sovellu palvelun aihealueisiin. Palvelu antaa vastauksen yleisluontoisiin kysymyksiin, mutta ei korvaa käyntiä lääkärin tai muun asiantuntijan vastaanotolla. Kysymykset ja vastaukset voidaan julkaista myös seuraavilla Hivpointin ylläpitämillä nettisivuilla: miestenkesken.fi ja justwearit.fi.

Hae nettineuvonnasta

Uusimmat kysymykset

Luetuimmat kysymykset