28.5.2019

Kysely hyvinvointikursseista hiv-tartunnan saaneille

Copy of Vastaa kyselyyn hyvinvointikursseista! (1)Hivpoint toteuttaa vuosittain sopeutumisvalmennuskursseja / hyvinvointikursseja hiv-tartunnan saaneille. Saamme palautetta toteutuneista kursseista ja palaute on suurimmaksi osaksi positiivista!

Nyt haluamme kehittää toimintaamme edelleen ja selvittää minkälaisille kursseille hiv-tartunnan saaneilla olisi tarvetta. Mitä aiheita kursseilla haluttaisiin käsitellä? Mistä aiheista tarvittaisiin luentoja ja minkälaista toimintaa kursseille toivotaan? Vastausten saamiseksi olemme kehittäneet lyhyen kyselyn jossa pääsee kertomaan toiveitaan kurssien sisällön, pituuden, sijainnin ja muun suhteen. Kysely toteutetaan kesän aikana.

Vuosien varrella Hivpoint on järjestänyt kursseja muun muassa erikseen miehille, naisille, perheille, maahanmuuttajataustaisille ja nuorille. Kursseilla on ollut vaihtelevasti luentoja seksuaalisuudesta, ravitsemuksesta, liikunnasta ja mielenterveydestä. Ryhmäkeskustelut ovat olleet keskeisessä osassa ja niistä saatua vertaistukea on pidetty suuressa arvossa. Kursseilla on myös ollut mahdollisuus rentoutua ja irtautua arjesta esimerkiksi saunomisen merkeissä.

Kyselyyn vastaaminen kestää vain muutaman minuutin ja siihen voi vastata anonyymisti tämän linkin kautta 4.8.2019 asti.

Vastaa kyselyyn tai pyydä asiakkaitasi vastaamaan kyselyyn, niin voimme varmistaa parhaat mahdolliset kurssit hiv-tartunnan saaneille tulevaisuudessakin!

 

 


Kommentoi: