16.3.2017

Kiinnostaako seksuaaliterveys, seksuaalioikeudet ja yhdenvertaisuus?

IMG_0652Tule vapaaehtoiseksi Hivpointiin!

Hivpoint etsii uusia vapaaehtoisia mukaan seksuaaliterveyden edistämistyöhön. Vapaaehtoisia toimii meillä monenlaisissa tehtävissä, kuten tapahtumajärjestelyissä, etsivässä työssä, nettineuvonta- ja hiv-testauspalveluissa sekä kouluttajina oppilaitoksissa ja nuorisotaloilla. Erilaisiin tehtäviin voi osallistua oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaan Helsingissä, Tampereella ja Oulussa. Hivpoint järjestää vapaaehtoisilleen säännöllisesti lisäkoulutusta ja virkistystoimintaa. Asiakastyössä mukana oleville järjestetään työnohjausta. 

Kaikki hakijat haastatellaan ennen valintaa. Vapaaehtoisen tulee olla täysi-ikäinen. Eduksi katsotaan vapaaehtoistyön, tapahtumajärjestämisen, kouluttamisen, vaikuttamistyön tai sosiaali- ja terveysalan kokemus, mutta meille voi tulla myös oppimaan. Vapaaehtoisella tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta olla esillä tapahtumissa ja koulutuksissa. Neuvonta- ja testauspalveluissa eduksi on aiempi asiakastyön kokemus. Edellytämme kunnioittavaa asennetta seksuaalista ja kulttuurista moninaisuutta kohtaan. Vapaaehtoisella tulisi olla joko suomen- tai englanninkieliseen keskusteluun riittävä taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakuaika 9.4. saakka.

Järjestämme valituille vapaaehtoisille koulutuksen la 6.5.2017 klo 12–18 Helsingissä (Unioninkatu 45 K). Koulutus on maksuton ja siihen sisältyy lounas. Muista kaupungeista koulutukseen saapuville korvataan matkakustannukset.

Täytä hakemus mahdollisimman pian täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/477AC5453D3AADC8

Haastattelut järjestetään Helsingissä, Tampereella tai Oulussa.

Lisätietoja

Sami Tuunainen
vapaaehtoistyön koordinaattori
Puh. 040 552 4089
sami.tuunainen [at] hivpoint.fi


Kommentoi: