18.5.2018

Hivpointin Tampereen toimipiste muuttaa esteettömiin tiloihin

Hivpoint Tampere toimisto muuttaa_Kuvassa sateenkaari-ilmapallot sinisellä taivaalla

Hivpointin Tampereen toimipiste muuttaa uusiin, toimivampiin tiloihin kesäkuun alussa. Uusi käyntiosoite on Nalkalankatu 12 F, 33210 Tampere (Maa- ja metsätalo). Toimitilat sijaitsevat Eteläpuiston välittömässä läheisyydessä kaupungin keskustassa. 

Tilaa tulee jakamaan kanssamme Pirkanmaan Seta ja sen valtakunnallinen Sinuiksi-palvelu ja Sateenkaariyhdistys Malkuksen Taakasta voimavaraksi -hanke. Yhteistila tiivistää järjestöjen yhteistyötä ja luo seksuaaliterveyteen sekä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointiin erikoistuneen osaamiskeskuksen Tampereelle.

Uutta toimistoa etsittäessä erityistä huomiota kiinnitettiin esteettömyyteen. Uusiin toimitiloihin pääsee halutessaan huomaamattomasti , myös esimerkiksi pyörätuolin kanssa. Rakennuksen sisäpihalta pääsee katutasosta hissiin. Kesäkuun alkuun mennessä toimistolle on remontoitu inva-wc. Toimisto on sekä viihtyisän kodikas että toimiva työtila yhtä aikaa. Teemme tarkat kuvalliset tulo-ohjeet eri sisäänkäyntejä varten kuvien kera.

Uudet tilat otetaan käyttöön kesäkuun aikana Pirkanmaan Pride -viikon jälkeen. Pride-viikon hiv- ja  muut seksitautien testaustapahtumat järjestetään Hivpointin Aleksanterinkadun toimistolla.

 


Kommentoi: