29.5.2019

Hivpoint mukana kesän 2019 Pride-tapahtumissa

Pride kuvaOsallistuminen eri puolilla Suomea järjestettäviin Pride-tapahtumiin on keskeinen osa Hivpointin vuosittaista työtä. Osaan, lähinnä suurimpiin, Pride-tapahtumiin Hivpoint osallistuu laajemmilla ohjelmilla ja toisiin, joihin emme pääse paikalle lähetämme mielellämme materiaaleja.  

Maksuttomat turvaseksipakkaukset, jotka sisältävät kondomeja ja liukuvoiteen ovat tapahtumien kävijöiden keskuudessa hyvin kysyttyjä. Turvaseksipakkausten lisäksi lähetämme hiviin, seksitauteihin ja seksuaalisuuteen liittyviä esitteitä tapahtumiin ympäri Suomea.

Hivpointin keskeisin teema kesän 2019 Pride-tapahtumissa on prep hivin ennaltaehkäisykeinona ja järjestämme useissa kaupungeissa tapahtumia aiheeseen liittyen. Prepiin liittyvät materiaalit valmistustuvat kesäkuussa ja ovat jaossa siitä lähtien. Lue lisää ajankohtaista tietoa prepiin liittyen sivulta miestenkesken.fi.

Kesän 2019 Pride-tapahtumat joissa Hivpoint on mukana

  • Pohjois-Karjala Pride 15-19.5:  Hivpointin turvaseksipakkauksia ja esitteitä saatavilla.
  • Lahti Pride 20-26.5:  22.5 Hivpoitin vapaaehtoinen ohjaa nuorille suunnatun seksuaalikasvatustyöpajan Pride of being yourself -tapahtumassa sekä osallistuu päätösjuhlaan 25.5 pitämällä Hivpointin pistettä.
  • Lappeenranta Pride 3-8.6:  Hivpointin turvaseksipakkauksia ja esitteitä saatavilla.
  • Pirkanmaa Pride 8-15.6:  14.6 klo 15-18 Hiv-pikatestausta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, sekä ajankohtainen prep pop-up info, jossa tietoa prep-lääkityksen saatavuudesta Suomessa. Hivpoint Tampere – Nalkalankatu 12 F.  Hivpoint osallistuu Pride-kulkueeseen 15.6.
  • Vaasa Pride 10-16.6:  Hivpointin turvaseksipakkauksia ja esitteitä saatavilla
  • Helsinki Pride 24-30.6:  Hivpoint on mukana laajasti Helsingin Pride-ohjelmistossa ja järjestää lukuisia tapahtumia viikon aikana. Ohjelmistoon kuuluu muun muassa nuorille suunnattuja työpajoja, seksuaalikasvatukseen liittyvää koulutusta, prep-keskustelua ja tietenkin hiv-pikatestausta toimistollamme ja matkailuautossa. Osallistumme myös Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan. Tarkemmasta aikataulusta tiedotetaan pian, pysykää siis langoilla!
  • Oulu Pride 5-11.8:  Hiv-pikatestausta ja keskustelutilaisuus prepistä 9.8 klo 14-17, Hivpoint Oulu – Kansankatu 53. Hivpoint osallistuu myös Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan 10.8.

Jos olet järjestämässä Pride-tapahtumaa, emmekä vielä tee siihen liittyen yhteistyötä, ota yhteyttä ja voimme sopia jatkosta.

Lisätiedot: Teppo Heikkinen, teppo.heikkinen(at)hivpoint.fi, 050 584 6269.

 

 

 


Kommentoi: