5.7.2013

Hiv-tukikeskus mukana Summer Up -festivaalilla 5.-6.7.2013

Hiv-tukikeskus on 5.-6.7. mukana Summer Up -festivaalilla Lahdessa. Hiv-tukikeskuksella on festivaalin telttakylän lähettyvillä nuorten Chill Out -alueella oma teltta ja työpaja, jossa keskustellaan seksuaalisuudesta, seksistä ja siitä, miten nuoret voivat huolehtia omasta seksuaaliterveydestään. Toiminnallisten sisältöjen avulla käsitellään turvaseksin merkitystä ja nuorille jaetaan ilmaisia kondomeja.

Chill Out on Summer up -festivaalin rento, oleskeluun tarkoitettu alue, jossa riittää urbaania nähtävää, kuultavaa ja koettavaa koko festivaalin ajaksi. Päihteettömällä alueella järjestettävät, nuorille suunnatut toiminnat toteutetaan yhteistyössä Lahden Nuorisopalveluiden kanssa. Ikärajattomalla festivaalilla suositellaan, että kävijät olisivat vähintään 16-vuotiaita.

Summer Up -festivaali on vuodesta 2003 järjestetty kaksipäiväinen, kävijämäärältään Suomen suurin vuosittainen urbaanin musiikin festivaali, joka järjestetään jo 11. kertaa. Perjantaina 5.7. esiintyvät muun muassa Sini Sabotage, Redrama, Skandaali ja JVG. Lauantaina 6.7. lavalla esiintyvät muun muassa Cheek, Far East Movement, Fat Joe, Elastinen, Jukka Poika ja Petri Nygård.

Summer Up -festivaalin ohjelma