25.1.2020

Hae Hivpointin terveyskaveriksi!

terveyskaverihaku 2020

Etsimme uusia terveyskavereita edistämään seksuaaliterveyttä. Hae heti!

Oletko sinä Hivpointin uusi terveyskaveri? Hivpoint hakee joukkoonsa terveyskavereita seksuaalikasvatusta käsittelevien työpajojen ohjaajiksi. Työpajat ovat suunnattuja maahan muuttaneille henkilöille. Terveyskaverit vievät tietoa seksuaaliterveydestä omiin yhteisöihinsä itse suunnittelemillaan tavoilla.  Lue lisää Hivpointin terveyskaveritoiminnasta täältä.

Sinä olet uusi terveyskaverimme, jos olet…  

  • Muuttanut Suomeen muualta / muu monikulttuurinen tausta 
  • Kiinnostunut seksuaaliterveydestä ja oikeuksista 
  • Rohkea etkä pelkää ottaa puheeksi vaikeitakin aiheita 
  • Osaat keskustella seksuaaliterveydestä muulla kuin suomen tai ruotsin kielellä 
  • Sinulla on mielessä jokin ryhmä tai yhteisö, jossa haluaisit toteuttaa seksuaalikasvatusta 
  • Pystyt seuraamaan Hivpointin järjestämää koulutusta suomeksi tai englanniksi 
  • Olet yli 16-vuotias  

Täytä hakemus tämän linkin kautta!

Haku loppuu 14.2.2020. 

Lisätietoa: Hakijalla tulee olla valmiiksi mietitty ryhmä tai yhteisö, johon hän vie tietoa. Lisäksi toivomme  hyviä  vuorovaikutustaitoja sekä rohkeutta olla esillä tapahtumissa. Edellytämme, että hakijalla on kunnioittava asenne seksuaalista ja kulttuurista moninaisuutta kohtaan, sekä suomen- tai englanninkieliseen keskusteluun riittävä taito.  

Koulutus terveyskavereille pidetään  Helsingissä maalis-huhtikuussa. Koulutuksesta ei makseta palkkaa. Hakijan tulee sitoutua pitämään viisi seksuaaliterveystyöpajaa 6.4.-31.10. välisenä aikana.  Työpajoista maksetaan palkkio. Palkkio ja työaika: 30e/tunti. Laskennallinen työaika yhteensä 20 tuntia. (Viisi työpajaa, neljä tuntia per työpaja sisältäen valmistelut, työpaja ja raportointi). Työaika on itse suunniteltavissa sillä terveyskaveri päättää itse koska ja miten haluaa pitää työpajat, kunhan 20 tuntia tulee täyteen.  

Hakijalla ei tarvitse olla etukäteen tietoa seksuaaliterveydestä, into oppimiseen ja kiinnostus seksuaalikasvatukseen riittää. Koulutamme kaikki terveyskaverit ennen työpajoja.

Lisätiedot:
Niina Laaksonen (Monikulttuurinen hiv-työ)
niina.laaksonen(at)hivpoint.fi


Kommentoi: