10.1.2018

Hae harjoitteluun Hivpointtiin!

pride 2016 ja hivpointSeksuaaliterveys ja järjestötyö – kevään paras kombo? Tule harjoitteluun Hivpointtiin!

Hivpoint etsii viestinnän ja vaikuttamistyön harjoittelijaa osaksi pientä ja pippurista tiimiämme. Olet media-alan tai yhteiskunnallisen alan opiskelija joka innostuu uusista tavoista viedä seksuaaliterveyden ja ihmisoikeuksien viestiä eteenpäin. Sinua kiinnostaa oppia lisää sisällöntuotannosta ja vaikuttajaviestinnästä niin somessa, netissä kuin analogisessa maailmassakin. Visuaalinen sielusi palaa päästä tuottamaan tuoretta sisältöä kanavillemme (katso lisää täältä, täältä, täältä ja täältä). Paperittomien oikeuksien puolesta tehtävä vaikuttamistyö on yksi painopisteistämme vuonna 2018.

Etsimämme henkilö on innokas oppimaan uutta, oma-aloitteinen, sekä valmis tarttumaan pienempiin ja isompiin tehtäviin. Tärkeintä kuitenkin on, että olet aktiivinen ja positiivinen tyyppi. Harjoittelun kesto on 3-6 kuukautta, ja toivottu aloitusaika on helmikuussa 2018. Jos saat harjoitteluun oppilaitoksen harjoittelutukea, Hivpoint voi osallistua harjoittelun kustannuksiin.

Hae viimeistään 20.1.2018 mennessä: anni.patila(at)hivpoint.fi. Haastattelut Skypen välityksellä 24.–25.1.2018.

Hiv-säätiön ylläpitämä Hivpoint on järjestö, jonka tavoite on ennaltaehkäistä hiv-tartuntoja ja edistää seksuaaliterveyden palveluja, jotka kunnioittavat kulttuurien, seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuutta. Toimintamme ytimessä on hiv-tartuntojen ennaltaehkäiseminen, tartunnan saaneiden, tartunnasta huolestuneiden ja heidän läheisten tukeminen sekä hiv-tartunnan saaneiden ihmisoikeuksien edistäminen.


Kommentoi: