Checkpoint hiv-testaus

Kuvassa Checkpoint hiv-testaus Hivpointilla.

Sivu on viimeksi tarkistettu 8.10.2020

Checkpoint hiv-testaus homo- ja bi-miehille ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa

Checkpoint hiv-testaus on anonyymi ja maksuton testaus- ja seksuaalineuvontapalvelu homo- ja bi-miehille sekä muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Luotettavan testituloksen saa 60 sekunnissa. Testauksen yhteydessä käytävälle keskustelulle on kuitenkin hyvä varata aikaa muutama minuutti. Checkpointiin voi tulla myös seksuaaliterveysneuvontaan ja keskustelemaan esimerkiksi eri seksitavoista, turvaseksistrategioista ja päihteiden käytöstä seksitilanteissa.

Checkpoint hiv-testaus toistaiseksi vain ajanvarauksella!

Koronarajoitusten vuoksi Hivpointin testauspalvelut toimivat toistaiseksi vain ajanvarauksella. Ajanvaraustestaus korvaa toistaiseksi Checkpoint-testauksen.

Testausta järjestetään pääsääntöisesti kerran viikossa. Aika testaukseen varataan puhelinneuvonnasta 0207 465 705 maanantaista torstaihin kello 9.30-12.00.

Helsingin testaukseen ajan voi varata myös chatistä: hivpoint.fi maanantaista torstaihin kello 12.30-15.30. Lue lisää Hivpointin neuvontapalveluista.

Checkpoint seksitautien testausklinikka

Checkpoint Express klinikka on noin kerran kuukaudessa järjestettävä seksitautien testausklinikka homo-, bi ja muille miehille, joilla on seksiä miesten kanssa. Lue lisää seksitautien testausklinikasta.

Maksuton hiv-kotitesti

Mikäli sinulla on tarve hiv-testille, etkä pääse toimistolle testiin tai testiajat eivät sinulle sovi, niin voit tilata myös maksuttoman hiv-kotitestin tai noutaa testin sovitusti Helsingin toimistolta.

Kotitestin tilaamista voit tiedustella neuvontapalveluistamme tai lähettämällä sähköpostia: prep(at)hivpoint.fi.

HUOM! KAIKKI ILMAN AJANVARAUSTA OLEVA TESTAUS/ROKOTUSTOIMINTA ON TOISTAISEKSI TAUOLLA! TESTEIHIN PÄÄSEE VAIN AJANVARAUKSELLA!