23.4.2019

Avoin työpaikka: Varainhankinnan suunnittelija

TULE MEILLE TÖIHIN!Hivpoint hakee osa-aikaista varainhankinnan suunnittelijaa käynnistämään varainhankintaa uudella kaavalla.

Hivpointin varainhankintaa käynnistetään nyt uudestaan parin vuoden tauon jälkeen täysin uudella konseptilla. Sinulla on siis mahdollisuus muokata kokonaisuudesta oman näköisesi ja näyttää kyntesi varainhankinnan ammattilaisena.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Hivpointin yksityisille lahjoittajille suunnatun varainhankintakampanjan suunnittelu- ja toteutustehtävät. Toteutus sisältää kampanjamateriaalin tuotannon ja levityksen, kampanjan mainonnan ja siitä viestimisen.
  • Lahjoittajaviestinnän kehitys
  • Kuukausilahjoittajaohjelman kehitys
  • Mahdollisuus myös yrityskumppanuustoiminnan kehittämiseen.

Tehtävä edellyttää monipuolista markkinointi ja it-osaamista, viestintätaitoja, sekä innovatiivista näkemystä. Tehtävään valittavalta edellytämme lisäksi Hivpointin arvoihin sitoutumista.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja innostavaan työympäristöön, jossa sinulla on mahdollisuus kartuttaa osaamistasi ja luoda uutta.

Tehtävä on osa-aikainen 50-80% ja määrä-aikainen vuoden 2019 loppuun asti. Työ alkaa 15.5.2019 tai sopimuksen mukaan ja sijaitsee Helsingissä.

Lisätiedot: Hivpointin toimitusjohtaja Jukka Keronen p. 040-5648814, jukka.keronen (at) hivpoint.fi. Katso hakuilmoitus mol.fi-sivuilta.

Hae 26.4 klo 18 mennessä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry (at) hivpoint.fi.


Kommentoi: