22.1.2019

Avoin työpaikka: Projektikoordinaattori, Oulu

Vihreä kuva, jossa päällä teksti: Tule meille töihin

Hivpoint hakee projektikoordinaattoria Hivpointin matkailutyön kolmivuotiseksi suunniteltuun Riskittä reissussa -hankkeeseen.

Hankkeen tarkoituksena on edistää suomalaisten keski-ikäisten ja sitä vanhempien matkailevien miesten seksuaaliterveyttä, vähentää erityisesti Venäjän matkoilta saatuja uusia hiv-tartuntoja ja kehittää tartuntojen varhaisempaa diagnosointia. Hankkeessa tuotetaan uutta tietoa kohderyhmään kuuluvien matkailusta ja seksikäyttäytymisestä Venäjällä, tehdään matkailutartuntoihin liittyvää ilmiötä näkyvämmäksi ja kehitetään terveysalan ammattilaisten osaamista hivin ennaltaehkäisystä ja testauksesta.

Projektikoordinaattori on osa matkailutartuntojen ehkäisytyön kolmihenkistä tiimiä ja on päävastuussa hankkeen suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Projektikoordinaattorin toimipiste on Hivpointin Oulun toimisto.

Hankkeen aloitus riippuu STEA:n lopullisesta avustuspäätöksestä.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (amk tai yliopisto), seksuaaliterveystyön tuntemusta sekä Hivpointin arvoihin sitoutumista.

Lisätiedot: Hivpointin toimitusjohtaja Jukka Keronen p. 040-5648814, jukka.keronen (at) hivpoint.fi. Katso hakuilmoitus mol.fi-sivuilta.

Hae 7.2. klo 16 mennessä rekry@hivpoint.fi.


Kommentoi: