8.5.2013

Aids-juoksut 2013

FiMSICin (Finnish Medical Students’ International Committee) paikallisosastojen lääketieteen opiskelijat järjestävät joka vuotuisen Aids-juoksun Tampereella ja Turussa.

Tampere 9.5.2013

Tampereen FiMSIC:n opiskelijoiden viiden kilometrin mittainen Aids-juoksu juostaan helatorstaina 9.5.2013. Juoksu alkaa klo. 18:00 Tampereen Lääketieteen Kandidaattiseuran Amos-klubilta (Varastokatu 3) ja päättyy samaan paikkaan. Tapahtuman päätteeksi osallistujille on järjestetty illanvietto Amos-klubilla saunomisen ja elokuvan parissa.

Aids-juoksuun osallistuvat opiskelijat lahjoittavat 5€ Tampereen Hiv-tukikeskuksen toimintaan. Tapahtuman avaa Hiv-tukikeskuksen työntekijä Katariina Huuhka.

Tampereen Aids-juoksun facebook-tapahtuma

Turku 15.5.2013

Turussa juostaan keskiviikkona 15.5.2013 kansanterveyden asialla Aurajoen rannoilla. FiMSICin Turun paikallisosaston järjestämään tapahtumaan ovat kaikki halukkaat tervetulleita juoksemaan. Lähtö ja maali ovat Brahenpuistossa, Turun tuomiokirkon edustalla. Reitti kulkee Yo-kylän kautta Halistenkosken sillalle ja Aurajoen toista rantaa takaisin tuomiokirkolle.

Lähtö tapahtuu klo. 18:00 ja reitti on pituudeltaan noin 5km. Osallistujat juoksevat reitin yhdessä ja vauhti pidetään kaikille sopivana. Maalissa juoksijoita odottaa mehutarjoilu ja jaossa on Hiv-tukikeskuksen materiaaleja. Juoksijat saavat rintaansa hiv-työn kansainvälisen symbolin, Red Ribbonin eli punaisen nauhan.

Turun Aids-juoksun facebook-tapahtuma

Hiv-tukikeskus toivottaa tsemppiä kaikille Aids-juoksuun osallistuville ja kiittää FiMSICin opiskelijoita panostuksesta hiv-tietoisuuden lisäämiseen ja suomalaisen hiv-työn tukemiseen!

Suomen Medisiinariliiton ulkoasiainvaliokuntana toimiva FiMSIC edustaa suomalaisia lääketieteen opiskelijoita lääketieteen opiskelijoiden maailmanjärjestössä IFMSA:ssa (International federation of Medical Students’ Associations) sekä hoitaa muita ulkoasiainvaliokunnan tehtäviä. FiMSIC:n päätoimintamuodot ovat lääketieteen opiskelijoiden harjoittelu- ja tutkimusvaihtojen järjestäminen sekä kansanterveyteen, seksuaaliterveyteen, ihmisoikeuksiin ja kansainväliseen terveyteen liittyvät projektit.